Tel: +31(0)546 - 644866

Woelers

Verdichting van de grond op uw bedrijf vormt steeds vaker een probleem. Deze verdichting heeft verschillende oorzaken, zoals bijvoorbeeld het herhaaldelijk berijden van bepaalde delen van het land. Ook de steeds zwaardere landbouwmachines verdichten de grond meer dan wenselijk is. Evers heeft een zeer uitgebreid programma diepwoelers, waar ook voor u de beste oplossing tussen zit. Wij kijken naar de situatie bij u op het land. Gaat het om de kopakker of is het een oude ploegzool? Zitten er storende oude lagen in de grond? Onze woelers lossen het probleem moeiteloos op. De akker neemt weer voldoende water op, overtollig water vloeit af en het gewas groeit goed en gelijkmatig. De wortels kunnen diep genoeg gaan om, ook bij droogte, goed bij het bodemvocht te komen. Aanwezige voedingsstoffen worden zeer goed door de wortels van het gewas opgenomen.

Evers kijkt verder dan alleen de bewerking. Wij bieden een grote verscheidenheid aan tanden en beitels waardoor de woeler aansluit op de situatie bij u op het land en op uw wensen. De woelers kunnen de grond mengen of juist de verschillende grondlagen in tact houden. Woelers van Evers worden altijd geleverd met de tanden geplaatst in de unieke V- of W-vorm, voor het gelijkmatig en maximaal opbreken van de ondergrond met minimale trekkracht en voor grote doorlaat bij met name veel gewasresten en in zware grond. Standaard zijn alle woelers uitgerust met een breekboutbeveiliging. Ook hebben we een uitgebreid programma van woelers met steenbeveiliging.

Staat uw type er niet tussen of wilt u een variant op een van de onderstaande types? Neem gerust contact met ons op wij leveren ook maatwerk.


Adresgegevens
Bedrijvenpark Twente 326
NL 7602 KL Almelo
T - +31 (0)546 - 644 866
F - +31 (0)546 - 549 912
info@eversagro.nl

bel mij terug
© 2015 Evers Agro